Tulinen myskikurpitsakeitto

Arvostelut

Reseptin arvosana on: 5

Tulinen myskikurpitsakeitto

Reseptin kuvaus

Talvipäivän lempeän tulinen keitto.

Vegenautti Lisätty 10.3.2024 Muokattu 9.4.2024
5 tähti
40 minuuttia aika
6 annosta henkilö

Annoksia:
6
Nimi Määrä
Paprikajauhe 2 tl
Mustapippuri 1.4 tl
Vesi 0
Ruokaöljy 2 rkl
Suola 1.5 tl
Cajunmauste 1.5 tl
Myskikurpitsa 1 kg
Plantin chilikerma 1 prk
Jalotofu marinoitu 1 pkt
Sipuli 1
Porkkana 150 g
Kasvisliemikuutio 1

Vaiheet

Pilko myskikurpitsa ja porkkana pieniksi ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Lisää 1rkl öljyä, suola, mustapippuri, paprikajauhe ja cajunmauste. Sekoita kasvisten joukkoon ja paahda uunissa 180° n. 30 min.

Kun kasvikset paahtuvat laita kattilaan kuumenemaan öljy ja sipuli. Kuullota hetki ja lisää vesi ja paahdetut kasvikset ja keittele kypsiksi.

Lopuksi lisää pilkottu tofu ja kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Soseuta keitto ja nauti.