
Tulinen myskikurpitsakeitto
Reseptin kuvaus
Talvipäivän lempeän tulinen keitto.
5
40 minuuttia
6 annosta
Annoksia:
6
Nimi | Määrä |
---|---|
Paprikajauhe | 2 tl |
Mustapippuri | 1.4 tl |
Vesi | 0 |
Ruokaöljy | 2 rkl |
Suola | 1.5 tl |
Cajunmauste | 1.5 tl |
Myskikurpitsa | 1 kg |
Plantin chilikerma | 1 prk |
Jalotofu marinoitu | 1 pkt |
Sipuli | 1 |
Porkkana | 150 g |
Kasvisliemikuutio | 1 |
Vaiheet
Pilko myskikurpitsa ja porkkana pieniksi ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Lisää 1rkl öljyä, suola, mustapippuri, paprikajauhe ja cajunmauste. Sekoita kasvisten joukkoon ja paahda uunissa 180° n. 30 min.
Kun kasvikset paahtuvat laita kattilaan kuumenemaan öljy ja sipuli. Kuullota hetki ja lisää vesi ja paahdetut kasvikset ja keittele kypsiksi.
Lopuksi lisää pilkottu tofu ja kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Soseuta keitto ja nauti.